Logo
Søk
  • «Vi gir deg det lille ekstra i livet»

    Våre primære produktområder er gulvvarme og gulvunderlag.Vi ønsker å gi deg det beste utvalget, med den høyeste kvaliteten og den beste servicegraden.

  • Kvalitet

    ProSmart er et 100% gjøre det selv varmesystem som er beregnet for å gi komfortvarme under parkett og laminat i tørre rom.

  • ProLim

    ProLim er et vannbasert lim som forhindrer ProPlaten i å fl yte opp under nedstøping. Bland ut limet med litt vann, og bruk liten rulle for påføring på platen.Forbruk ca. 0.4 Kg/m².


Våre primære produktområder er gulvvarme og gulvunderlag. Vi ønsker å gi deg det beste utvalget, med den høyeste kvaliteten og den beste servicegraden.

Profags produkter
Produkter

ProFrostfri

ProFrostfri er selvregulerende varmekabeler som finnes både i 10w/m og 20w/m. Produktene er svært godt egnet til isolasjon av vannrør og frostsikring av andre installasjoner som er utsatt for frostskader.


Produkter

ProMatte 100w og 160w kit

ProMatte er en idéell varmekilde ved større og kvadratiske areal. ProMatte er svært lett og installere og sparer en for mye tid. Matten hefter seg selv, ved at lim er påført matten.


Produkter

ProEkstrem 17w varmekabel

ProEkstrem er en robust varmekabel som er godkjent for legging på armeringsmatter og som er idéell til bruk under fliser.


Produkter

ProKabel 10w kit

Prokabel 10W Kit - varmekabel for nedstøp. I kit medfølger universal termostat, k-rør 13mm, leggeteip og installasjonsveiledning. Varmekabelen er designet for lavtbyggende installasjon.


Produkter

ProUnderlag

ProUnderlag er et komplett sortiment med underlagsprodukter til gulv. Sortimentets bredde består av 9 forskjellige produkter med ulike tekniskeverdier og egenskaper for å imøtekomme ethvert behov.


Produkter

ProFolie varmefolie

ProFolie er en varmekilde for bruk under parkett og laminat med total byggehøyde på 6,6mm (ProPlate 6mm + ProFolie + 0,20mm plast). Oppbyggingen med ProFolie og ProPlate 6mm gir opptimal trykkfasthet og god isolasjonsevne som gir en jevn varmefordeling i rommet.


Produkter

ProSmart varmefolie

ProSmart Plug and Play varmefolie er beregnet for å gi komfortvarme under parkett og laminat i tørre rom.
PROFAG NORGE AS
Org.Nr.: 813 989 182
Adresse: Ferjestedsveien 1
1606 Fredrikstad
www.profag.no
www.profag.se
Telefon: 69 31 45 00